Nieuw in ons assortiment zijn Bagels! Drie heerlijke smaken en een mini bagel. Op de Horecava waren ze al even te zien, wat voor veel enthousiaste reacties zorgde. Een aantal gerenommeerde ketens besloot te gaan werken met onze bagels, met succes! Daarom vanaf nu ook vast in het Dero Foods assortiment. Waarom bagels? Ze zijn populair, gezond en op veel momenten te gebruiken!

 

Naast de Naturel bagel in twee formaten (ook een mini bagel!), hebben we ook de smaken Sesam en Cheese & Jalapeño, eindeloos te variëren met verschillende soorten beleg. De bagels worden gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Ze bevatten minder dan 3% vet en zijn een bron van vezels, een gezonde keuze.

 

Onze bagels worden gemaakt volgens de California Method™. Ze worden hierbij natuurlijk gefermenteerd door ze gedurende 24 uur langzaam te laten rijzen. Vervolgens worden de bagels gestoomd. Het koken van bagels staat bekend als de manier om de betere bagels te maken. De lange tijd dat onze bagels rijzen geven ze echter een superieure smaak en dezelfde textuur als gekookte bagels. Kenners zien vrijwel geen verschil en noemen ze ook wel de beste bagels aan deze kant van de Atlantische Oceaan! Daarbij voorkomt het stomen de toegevoegde suikers en inconsistenties van gekookte bagels.

 

Bagels zijn heel de dag door te gebruiken, als ontbijt met bijvoorbeeld bacon en ei, tijdens de lunch als luxe broodje, als snack tussendoor of geserveerd naast de soep. De mini bagels zijn perfect voor buffetten en de High Tea.

Meer (detail)informatie over de taarten vindt u hier.

 

De klassieke New York Bagel is belegd met roomkaas, gerookte zalm en ui, maar natuurlijk inspireren we u ook graag met andere recepten. Meer informatie? Stuur ons een e-mail op info@derofoods.nl.

 

De bagels zijn te zien en proeven op Gastvrij Rotterdam, standnummer 296.