Vanaf januari nieuw in het assortiment: de Salted Caramel Baked Cheesecake! Een nieuwe Amerikaanse Cheesecake in een van de populairste smaken van dit moment.

 

De overheerlijke Salted Caramel Baked Cheesecake is een vanille cheesecake overgoten met gezouten karamel en versierd met pure chocoladekrullen. De cheesecake is gemaakt met Madagaskar vanille en heeft een rijke, volle smaak. Samen met de gezouten karamel en chocolade een verrukkelijke combinatie!

 

Deze nieuwe cheesecake is onderdeel van het assortiment Cheesecakes & More. Dit assortiment bestaat uit heerlijke, échte cheesecakes en andere taarten. Alle producten zijn voor het gemak al voorgesneden. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt bij het maken van deze overheerlijke producten, topkwaliteit Belgische chocolade, natuurlijke smaakstoffen en verse zuivelproducten.

 

De Salted Caramel Baked Cheesecake wordt geïntroduceerd op de Horecava. Benieuwd naar de smaak? Kom langs op onze stand (11.200) om deze heerlijke taart te proeven.