VEGAN Cherry Bakewell Taart Glutenvrij
Artikelnummer: 89544
Stuks per karton: 1 taart van 14 punten
Nettogewicht per stuk: 1.500 gram
Ingrediënten
Water, glutenvrij zelfrijzend bakmeel (meelmix (rijst, aardappel, tapioca, mais, boekweit), rijsmiddelen (monocalciumfosfaat, natriumbicarbonaat), verdikkingsmiddel (xanthaangom)), basterdsuiker, kersen (13%), olijfolie uit vruchtenpulp (olijfolie, koolzaadolie), gemalen amandelen (9%), poedersuiker (suiker, antiklontermiddel (tricalciumfosfaat)), gemodificeerd maiszetmeel, amandelschaafsel (1%), kersenbrandewijn (0,6%), kersenmengsel (0,4%) (suiker, kers, glucosesiroop, glucosefructosesiroop, water, voedselkleurstofconcentraten (druif, bosbes, wortel, zwarte bes), zuurteregelaar (appelzuur, trinatriumcitraat), kersensapconcentraat, geleermiddel (pectine)), amandelaroma, verdikkingsmiddel (xanthaangom), zuurteregelaar (citroenzuur), glutenvrij bakpoeder (rijsmiddel, natriumwaterstofdifosfaat, natriumbicarbonaat, rijstebloem), zout.
Kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1341 kJ (321 kcal), vet 15,2 g – waarvan verzadigde vetzuren 1,4 g, koolhydraten 40,9 g – waarvan suikers 22,7 g, eiwitten 3,8 g, zout 0,28 g.
Bereiding
Ontdooien en serveren.
Verwijder alle verpakking voor ontdooien. Gedurende 24 uur in de koeling laten ontdooien.
Bewaarvoorschrift
Bewaren bij -18 graden of kouder.
Na ontdooien gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Heerlijke kersen-frangipane taart die zowel vegan als glutenvrij is, met een topping van amandelschaafsel. Het recept is tevens lactosevrij (kan sporen van melk bevatten).