Wij zijn Dero Foods

PASSIE VOOR KWALITEIT, ALTIJD OP ZOEK NAAR INNOVATIEVE PRODUCTEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

De kracht van dero foods

Passie voor kwaliteit, altijd op zoek naar innovatieve producten

Dero Foods is als familiebedrijf een trendsetter als het gaat om brood en banket. Echte fijnproevers. Altijd onderweg. Op zoek naar vernieuwende en bijzondere lekkernijen. Eenmaal overtuigd van nieuwe succesvolle producten kiest Dero Foods bewust voor de originele receptuur.

Authentieke receptuur

En daar profiteer je als klant van. Je loopt voorop met exclusieve hapjes, taart en broodjes. Specialiteiten zijn de Cheesecakes, Brownies en Danish Pastry. Dero Foods introduceerde deze lekkernijen als eerste in Nederland, en op grote schaal. Daarbij levert Dero Foods volgens origineel recept: rijk en vol van smaak. Niet te evenaren delicatessen, waar je als ondernemer het verschil mee maakt.

 
Innovatief

Veel innovaties vind je over de grenzen. Dero Foods kijkt onder andere naar de Amerikaanse markt. Bijvoorbeeld voor échte Cheesecakes, Red Velvet Cake of sticky Brownies. Of denk aan de extra krokante Danish Pastry, waarbij alleen de originele Deense bereiding goed genoeg is voor Dero Foods. Onmogelijk om zelf te maken. Een perfecte aanvulling op je assortiment.

 
Advies

Zoek je iets specifieks of een bepaald concept voor het ontbijt, koffietijd, lunch, high tea, buffetten en recepties? Dero Foods denkt graag mee. Wat past binnen jouw assortiment? Welke serveertips of smaakcombinaties zijn perfect? Stel je vragen!
Eerst een keer kennismaken met een taart, brownie of pastry? Goed idee. Dero Foods vertelt je over het gebruik, de samenstelling en geeft je letterlijk een voorproefje.

Benieuwd naar onze producten, of op zoek naar advies? Neem dan direct contact met ons op!
 

Voor elk moment van de dag

Samen met jou zetten we iets goeds op tafel

Alle gebruiksmomenten

Innovatieve producten van de hoogste kwaliteit

De voordelen van onze producten

Het team van dero foods

Wij gaan voor kwaliteit

Jaap Pruissen

Directeur

.

Denise Pruissen

Sales en marketing manager

.

Conny Pruissen

.

Corine van Oord

.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten