VEGAN Chocolate Raspberry Taart – Glutenvrij
Artikelnummer: 89400
Stuks per karton: 1 taart van 14 punten
Nettogewicht per stuk: 1.278 gram
Ingrediënten
Pure chocolade (37%) (cacaomassa, suiker, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), kokosmelk (kokos, water), gehakte dadels (dadels, rijstmeel), natuurlijk frambozenaroma (5%), cashewnoten, hazelnoten, walnoten, amandelvlokken, water, kokosolie, cacaopoeder, aroma (kleurstof: sulfiet-ammoniakkaramel), gevriesdroogde frambozen (0,08%), zout, maismeel, basterdsuiker.
Kan sporen van andere noten en melk bevatten.
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1555 kJ (372 kcal), vet 22,2 g – waarvan verzadigde vetzuren 12,4 g, koolhydraten 35,2 g – waarvan suikers 32,8 g, eiwitten 5,3 g, zout 0,12 g.
Bereiding
Verwijder alle verpakking voor ontdooien. Gedurende 24 uur in de koeling laten ontdooien.
Bewaarvoorschrift
Bewaren bij -18 graden of kouder.
Na ontdooien gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Heerlijke glutenvrije, vegan chocoladetaart met framboos, op een bodem van dadels en noten. Het recept is tevens lactosevrij (kan sporen van melk bevatten).