Nieuws & Blog

HIER LEES JE ALLES OVER ONZE ACTIVITEITEN

Van 8 tot 11 januari zijn wij weer aanwezig op de Horecava in Amsterdam! Kom langs op onze stand (nummer 12.003) om onze nieuwste hartige producten, Kaneel Bun en VEGAN en glutenvrije producten te proeven!  

9-12 januari zijn wij weer aanwezig op de Horecava in Amsterdam! Kom langs op onze stand (nummer 12.110) om onze nieuwe hartige producten, Kaneel Bun en nieuwe VEGAN en glutenvrije producten te proeven!

19-21 september zijn wij weer aanwezig op Gastvrij Rotterdam! Kom langs op onze stand (nummer 2.016) om onze nieuwe hartige producten, Kaneel Bun en nieuwe VEGAN en glutenvrije producten te proeven!

20-22 september zijn wij weer aanwezig op Gastvrij Rotterdam! Kom langs op onze stand (nummer 2.014) om onder andere onze Milky Peanut en glutenvrije VEGAN Orange Brownie te proeven!

13-16 januari zijn wij weer aanwezig op de Horecava in Amsterdam! Kom langs op onze stand (nummer 12.703) om onze nieuwe hartige kronen en VEGAN Orange Brownie te proeven!

Interview Horeca Netwerk

19 december 2019   Onlangs verscheen er een interview met Denise op Horeca Netwerk. Wil je nog meer weten over ons? Lees het hier nog eens na! Interview met Denise van Dero Foods. “We moesten de hele week uitleggen dat er echt geen kaas in de Cheesecake zat”.

7 – 10 januari is het weer zo ver, de Horecava in Amsterdam! Kom langs op onze stand (nummer 12.630 – let op, we staan dit jaar niet meer op onze vertrouwende locatie in hal 11, maar zijn verhuisd naar hal 12) om onze nieuwe VEGAN Cherry Bakewell Taart te proeven!

17-19 september het weer zo ver, Gastvrij Rotterdam. Kom langs op onze stand (nummer 2.013) om onze nieuwste producten te proeven! Naast de glutenvrije taarten hebben we ook heerlijke nieuwe glutenvrije cookies en brownies. Uit ons assortiment Cheesecakes & More staan de nieuwe Salted Caramel Baked Cheesecake en Mini Cakes Selection op de proeftafel.

8-11 januari is het weer zo ver, de Horecava in Amsterdam. Kom langs op onze stand (nummer 11.200) om onze nieuwste producten te proeven! Naast de glutenvrije taarten en bagels introduceren we ook twee nieuwe producten uit ons assortiment Cheesecakes & More, de Salted Caramel Baked Cheesecake en de Mini Cakes Selection.

Categorieën

Recente artikelen

Van 8 tot 11 januari zijn wij...

9-12 januari zijn wij weer aanwezig op...

19-21 september zijn wij weer aanwezig op...

Blijf op de hoogte van onze activiteiten