19 december 2019

 

Al jarenlang krijgen we regelmatig de vraag of we naast onze zoete Danish Pastry ook hartige pastry hebben. Nu kunnen we eindelijk zeggen dat die er zijn! Vanaf januari hebben we hartige kronen nieuw in ons assortiment, en wel in twee verschillende smaken. De Ham & Kaas Kroon is er zowel in het groot als in mini-formaat. Ook is er een mini vegan variant: de VEGAN Mini Kerrie Kroon. Deze VEGAN Mini Kerrie Kroon heeft een heerlijke gekruide bloemkool-kerrievulling.

 

De kronen onderscheiden zich van veel andere bladerdeeg producten, doordat het bladerdeeg is gemaakt met margarine in plaats van boter.  Hierdoor blijven de kronen extra lang krokant, zijn ze minder vet en komt de smaak van de vulling veel beter naar voren. Dit samen zorgt voor een geweldige smaakbeleving!

De grote Ham & Kaas Kroon is heerlijk bij de lunch of als hartige snack tussendoor. De mini’s zijn ideaal als party food, op buffetten of bij de High Tea.

 

De nieuwe kronen worden geïntroduceerd op de Horecava. Kom langs bij onze stand (standnr. 12.703) om deze heerlijke producten te proeven!

 

Gepubliceerd: 19 december 2019