Nieuw in ons assortiment vanaf januari: de heerlijke Cherry Bakewell Taart, die naast glutenvrij ook VEGAN is! De Bakewell taart is een typisch Engelse taart, die van origine bestaat uit een bodem van zanddeeg (in dit geval glutenvrij en vegan), met daarboven lagen van jam, frangipane en een topping van amandelschaafsel. In de Cherry Bakewell Taart is een rijke kersencompote gebruikt, met een klein beetje kersenbrandewijnlikeur. Samen met de frangipane een geweldige combinatie!

 

De VEGAN Cherry Bakewell Taart is onderdeel van ons glutenvrije assortiment, dat naast deze VEGAN taart uit nog drie andere glutenvrije taarten bestaat. Ten eerste hebben we een glutenvrij alternatief voor onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge Pecantaart, bestaande uit een zoete siroopvulling getopt met knapperige pecannoten. Tot slot is er de Billionaires Cheesecake, met chocolade en karamel. Deze vier compleet verschillende smaken zorgen ervoor dat iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen. Bovendien zijn er ook cookies en brownies die naast glutenvrij ook nog lactosevrij zijn. Ze zijn per stuk verpakt in een hittebestendige folie. Dit voorkomt kruisbesmetting en geeft u de kans ook vanuit diepvries binnen enkele minuten een heerlijke glutenvrije brownie of cookie aan uw gasten te serveren. Al onze glutenvrije producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen!

 

De Cherry Bakewell Taart wordt geïntroduceerd op de Horecava. Kom langs bij onze stand (standnr. 12.630) om deze heerlijke taart te proeven!