13 september 2017

 

Op de Horecava hebben we er een aantal al even laten zien, heerlijke nieuwe taarten. De samenstelling van het assortiment is daarna iets gewijzigd (extra lekker!) en nu ook vast verkrijgbaar. Naast dat deze taarten waanzinnig lekker zijn, zijn ze ook nog eens glutenvrij!

 

Steeds meer klanten vragen er om, glutenvrije producten. In Nederland heeft 1 op de 100 mensen coeliakie, een glutenintolerantie. Daarnaast zijn er veel mensen met glutensensitiviteit, deze mensen zijn gevoelig voor gluten en eten ze daarom liever niet. Maar ook zijn er steeds meer mensen die er om lifestyle redenen voor kiezen om glutenvrij te eten. Het zou volgens hen gezonder zijn, in Amerika al een echte hype. Een enorm groeiende markt dus, ook buitenshuis.

 

Helaas zijn er voor mensen die geen gluten eten maar weinig écht lekkere producten op de markt verkrijgbaar. Lekkere glutenvrije taarten of andere patisserie alternatieven zijn er vrijwel niet. Dat is jammer, waarom zouden lekkere producten niet glutenvrij kunnen zijn, of waarom zouden glutenvrije producten niet lekker kunnen zijn? Dero Foods is lang op zoek geweest naar een oplossing hiervoor, als aanvulling op ons populaire Cheesecakes en taarten assortiment. We stellen voor onze producten altijd hoge eisen aan de smaak en kwaliteit, ook dit keer. We wilden ons niet alleen richten op het gezondheidsprobleem, maar op de bredere markt. De taarten moesten heerlijk zijn voor iedereen én ook nog eens glutenvrij. Dat is gelukt! Onze nieuwe glutenvrije taarten zijn geweldig van smaak, niemand zal merken dat ze glutenvrij zijn, maar ze zijn het wel. Een uitkomst voor u als ondernemer. U verwent met deze taarten de glutenvrije klanten, maar tegelijkertijd ook al uw andere gasten!

 

Dero Foods introduceert nu vier nieuwe glutenvrije taarten in compleet verschillende smaken, waardoor iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen. Ten eerste is er voor een glutenvrij alternatief gekozen van onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Een romige, gebakken glutenvrije New York Cheesecake, niet te onderscheiden van een gewone New York Cheesecake. Voor de bodem is gebruik gemaakt van een crunchy granola, dit combineert perfect met de romige cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge glutenvrije Pecantaart. Hierin wordt de populaire combinatie gemaakt van een zoete sticky siroopvulling, rijkelijk getopt met knapperige pecannoten. Voor de chocolade en caramel liefhebbers hebben we gekozen voor een glutenvrije Billionaires Cheesecake. Een heerlijke caramel cheesecake, getopt met een chocolade Ganache en Honeycomb. Een ware traktatie! Tot slot is er de Zomerfruit & Honing Yoghurttaart. Een heerlijke frisse yoghurttaart met een vulling van Griekse yoghurt, honing, rozijnen en roomkaas, getopt met zomerfruit en gemalen pistache.

 

Net zoals onze andere taarten zijn ook deze glutenvrije taarten heerlijk bij de koffie, verwerkt in een mooi dessert of bij de High Tea.

Meer (detail)informatie over de taarten vindt u hier.

 

Benieuwd naar de smaken? De taarten zijn te zien en proeven op Gastvrij Rotterdam. Kom langs op onze stand (standnummer 296) of bestel ze nu! Om het u gemakkelijk te maken hebben we ze per stuk verpakt, geen grote hoeveelheden dus. De taarten worden geleverd in diepvries en zijn voorgesneden.